Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Başkan Savunuyor
Alt 25.02.2012, 00:49   #65
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Büyük Başkan Savunuyor

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla arkadaş burda kimseyi tanımam sivas doğumluyum. sivasspor dan başka takım tutmadım. sivassporu süper lige çıktıktan sonra doğal olarak daha fazla takip eder oldum. yani ben başkan gibi veya bazıları gibi önceden bazı takımları tutan biri değildim. sivasspor 3.liglerdeyken futbolla fazla da ilgilenmıyordum açıkçası. aklım yetti yeteli sivassporluyum. bunu başkanımız bile söyleyemıyor.

önceden bazı takımları tutanlar o zaman sivas alt liglere düşerse ( düşmez inşallah) tekrar eski takımlarına dönsünler..

memleketımın takımını severim hepde bu takıma destek vermısımdır. 4 eylülde çok da maça gıttım. hala fenerbahçelıyım dıyen başkan istemıyorum..
süper lige çıktıktan sonra.....kendin söylemişsisn işte, bu takım süper lige çıkmadan önce neler çekti, neler yaşadı? o bataklardan nasıl senin izlemeye başladığın süper lige geldi? bunları neden görmezden gelerek konuşuyorsun sevgili kardeşim? osman seçilmişten önce bu takıma acaba bu sene kim başkan olacak deplasman masrafalrını bu kez kimden alacağız, bu sene 3.ligden düşer miiyiz olayları konuşulurken sen sadece izlemeye başladığın süper ligdeki sivasspora ve kadıköyde büyüdüğünü ve ister istemez fenerli olduğunu söyleyen başkanı neden dar ağacına yolluyorsun? sadece şunu soruyorum şimdi rıza hoca başımızda...daha geçen günlerdeki röportajında ben bjkliyim ve bundan guruur duyyorum ama şimdi sadece sivasspor için çalışıyorum dedi aynı şeyleri çok önceden başkan da söylemedi mi? o zaman rıza hoca başımızdan gitsin, öz sivaslı biri gelsin başkanı da öz sivaslı bir bulalım...hadi bulalım nerde? kolay mı bu işler, kaç kişi sahip çıktı bu takıma kaç kişi kötü günlerinde bataklıktan alma cesareti gösterdi? 11 yaşından beri 3.ligde süründüğümüz günlerden beri bu takımı takip ederim, bazı gerçekelri görmeden bilmeden bol keseden atmak kolay, Türkiyede 3 büyük gerçeği var garip ama öyle...bir almanyada ingilterede herkes kendi şehir takımını tutar ama Türkiyede Anadolu takımları daha yeni yeni kemik seyrici buluyor, yönetimleriden birçok fener bjk gs kökenli insanlar var...o yüzden burda başkanı dar ağacına gönderip ipi çekmeyi dört gözle beklemeyi marifet sanmayın...

(bir de çılgıntürk nikli bi arkadaş avr, nedens e hep bu olayalarda ortaya çıkıyordu hayret şaşırdım şimdiye kadar çıkmamış piyasaya!! sivas onca maç oynar, sivassporla ilgili onca haber olur bu arkadaş sırra kadem basar, ama bu konuyla ilgili bir ahber olur olmaz damlar! sözüm anlayana!!!)