Alıntı:
|
koraysancar Nickli Üyeden Alıntı
Bu taraftar konusunda epeyce söz söylendi,hemen hemen hepsi de doğru. Zaten bu konuya ilk dikkat çekenlerden biri de bendim.Stadda bağırmayan taraftarla işte diğer topicte olduğu gibi elin Antalyalısı,Manisalısı,üç kuruş etmez ksklisi,Eskişehirlisi,Kocaelil isi dalga geçer.Biz hala stadda bağırmanın takımımız için ne büyük bir itici güç olduğunu idrak edemedik."Delikanlılığı"yla övünen bir çok taraftarın şehrinde ikamet ettim ve "delikanlılıkları" benim tarafımdan malum ama adamlar stadda bağırıyorlar diye bu söylemlerini bırakmıyorlar.Açıkçası böyle bir taraftar başkalarınca da "delikanlı" addediliyor.Yani,önemli bir psikolojik etkisi var bağırmanın.
Bizim seyirciye gelince bastırılmışlık mıdır,özgüven eksikliği midir bilmiyorum,ne kadar uğraşırsak uğraşalım bağırtamıyoruz.Geçen hafta Manisa'da avazım çıktığı kadar bağırıyorum,yanımdaki de "gardaş boşver nefesini tüketme"diyor.Behey adam bağırmayacaksan maça niye geldin?Maç zaten tv'den canlı veriliyor.
Biz en iyisi sporcularda olduğu gibi taraftarda da altyapıya önem verelim. Geçen Manisa maçında tribünde bağıranların hemen hepsi ortaokul,lise talebesiydi,ve bayağı da sesleri çıkıyordu.Biz de gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılayıp stada ***ürmeliyiz.Hem gençlere bağırmanın önemini anlatmak ta daha kolay olur.
|
Koray kardeşime bu yazısı için çok tesekkür ediyorum ve bizim tribünün gerçek problemlerini buraya sıralamışsın ....biz yıllardır çaba harcıyoruz bütün stadımız bağırsın diye ama olmuyor olmuyor olmuyor...halen bazen yiğidolarda şu zihniyet var paramı veriyorum ne diye bağırayım....artık bunu söylemekten bunun kavgasını vermekten bıktım artık yeter arkadaslarıma katılıyorum lütfen uyanalım artık......lafa geldinmi mangalda kül bırakmıyoruz ama destege geldiği zaman sıfır elde vaR SIFIR lütfen biraz milliyetçi olalım memleketimiz için....