Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mecnun Otyakmaz'a sevgi seli
Alt 05.03.2012, 09:37   #26
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 58
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1633 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Mecnun Otyakmaz'a sevgi seli

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir yakın dostumun bana gönderdiği, çoğunluğunun doğru tesbit olduğu, benimde şahit olduğum notu iletmek, sizlerle paylaşmak istiyorum.

Cumartesi günü öncesinden başlayan organizasyonluğun, son gün ve saate kadar devam etmiş olmasına şahit olmaktan üzüldüğümü ifade etmek isterim.

Hava muhalefeti nedeniyle iniş yapamayan uçağı saat 17.30'a kadar yırtılan montla (Otobüse binerken bir taraftarın sıkıştırması sonucu montum iptal oldu Evde de akşam kıyametler koptu ama neyse Mecnun başkan bir mont alır heralde) soğuk olmasına rağmen beklenildi. Bu beklemenin ardından gelen açıklama ise akşam geldi. Açıklamanın özü "Pazar günü saat 13.00 tesislerde buluşuyoruz" oldu. Ne yazık ki yine organizasyonluk burada da kendini gösterdi. Oysa yapılması muhtemel proğramın, buluşmanın saatine yakın zaman için, aynı araçlarla "meydandan tesislere" gidileceği duyurusu yapılsa idi inanıyorum ki bir öncesinin 1000'in üzerinde taraftarın "kabul çadırına" sığmadığını konuşuyor olacaktık.

Bir gün öncesi karşılamaya gelenlerin %80'ini üzerinde tanıdığım, 1000'in üzerindeki insanlardan, simalardan bir gün sonra eser yoktu. Oysa daha çok taraftarın geleceklerini düşünmüştüm. Ama maalesef olmadı, eğer koca Sivasspor yönetiminde, bir organizatörlük görevi üstlenecek kabiliyet yoksa, bu konunun üzerinde durulmalı, özünde tartışılmalı, düşünülmesi, irdelenmesi lazım diye düşünüyorum.
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşının montunun yırtılmasına üzüldüm. Sağlık olsun nasıl olsa önümüz yaz seneye yenisini alır veye alırız deyip geçelim.

Bu organizasyon ile ilgili ne öncesinde nede sonrasında kulüpten resmi bi açıklama yapılmaması tabiki üzüntü verici birşey.Bizim yönetimde basın açıklaması yapacak kimse yokmu acaba ben var olduğunu biliyorum ama nedense açıklama yapılma gereği duyulmuyor.

Ne Sivasspor yönetimi bi açıklama yapıyor nede Sivas basını, Belkide basın duyuru yapacak bilgi alamıyor neyse...Tesislerdeki buluşmayı bizler gurbette olmamıza rağmen duydukta Sivasta olanlar niye duyup gitmedi onuda çözemedim. Aslında uçağın inmeyeceği belli olunca tüm taraftarlara ve otobüslere yarın şu saatte tesislere gelin denseydi belkide gelinirdi..Buna rağmen yinede tesislere giden tüm yiğido kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sağolsun bi abimiz aradı söyledi de tesislerden canlı yayın yapan bir yerel tv kanalımızdan 10 dakika canlı görüntü alabildik..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...