Konu: Anlayana !..
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Anlayana !..
Alt 05.03.2012, 10:56   #3
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Anlayana !..

BÜYÜK YİĞİDO'ya yapılan vefasızlığı asla kabullenmiyorum bende. Kendi canından daha önemli saydığı SİVASSPOR'umuz için herşeyi göze alan Mecnun başkana yaptığımız bu karşılama yeterli diyorsanız benim de söyleyecek sözüm yok.

Başkana, yeteri kadar ilgiyi gösteremedik kanaatindeyim. Hiç olmazsa maçta, milyonların gözü önünde onu ne kadar sevdiğimizi, onu kadar özlediğimizi gösteren pankartlar, dövizler, bayraklar açalım, stadı inletelim. Başkana sahip çıktığımızı tezahüratlarla haykıralım. G.Saray'ı yenelim ve galibiyeti BÜYÜK YİĞİDO'ya hediye edelim.

Eğer ki Mayıs ayındaki Kongrede aday olmazsa SİVASSPOR'un yandığının resmidir. Onun yokluğunda kulübe sahip çıkılsa da, davaya sahip çıkılmadı. Eğerki bazı yöneticiler ve RIZA ÇALIMBAY olmasaydı, şu anda AnkaraGücü'nün yerinde olabilirdik.

Ama biz gerçektende suya atılan taş gibi halka halka olduk, her halka sevgi halkası oldu büyüdü. Ortada ise hep o halkayı meydana getiren SİVASSPOR ve MECNUN ODYAKMAZ vardı. Ama bunu kimselere gösteremedik.

Hiçbir şey için geç değil. Maça daha var. Takıma bu akşam sahip çıkalım. BÜYÜK YİĞİDO'ya sevgimizi gösterelim, tüm TÜRKİYE'ye haykıralım.Mecnun başkanı etkileyelim. Ve desin ki; "Ben bu insanları nasıl yarı yolda bırakabilirim? Beni bu kadar seven insanları yüz üstü bırakamam. O halde devam edeceğim" desin..

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...