Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Diyecek söz bulamıyorum 2 - 0 olmuş maçı çevirme durumun yok, güçün yok toplu halde hücuma çıkıp fark yemenin anlamı nedir. Rıza Hocam atak oynatacağın diye birşey yok 2 - 0 rakip önde güçün yok maçı çevirme ihtimalin yok kenardan defansa çıkma diye bağırmak çok mu zor ?
Bazen aşırı motivasyon ters etki yapabilir bugun da bunu gördük Başkanımızın gelmesi aşırı derecede takıma motivasyon kattı oyuncularımız başkana galibiyetle hoş geldin demek için mücadele ettiler ve gerçek performanslarını gösteremediler.
İlk 4 ümidi tükendi, Gençler, Eskişehir ve Bursa ile amansız bir yarışa giriyoruz. Rıza Hocanın bu kadar kritik haftalara girdiğimiz dönemde ne yapıp edip defansa çare bulacak.
Devre arası neredeyse yalvarırcasına çok iyi bir takımız ne olursa olsun devre arasında iyi bir kaleci ve iyi bir forvet transferi yapmamız halinde çok rahat ilk 4 te olacağımızı söyledik bu gerçek bir kez daha ortaya çıktı.
Senecky transferi tamamiyle hata takıma asla katkı yapacak bir isim değil. 2 maçta 7 gol yemenin açıklamasını kimse bana yapamaz. Senecky taraftar baskısı ile alınmış bir oyuncu bir nevi sus payı. Sivasspor haricinde bir sezonda 4 farklı kaleci ile maça çıkmış 2. bir takım varmı çok merak ediyorum.
Son olarakta Kaptan Uğur'a ya arkadaş sen bu takımın kaptanısın haftaya çok önemli bir maça çıkacaksın ve yediğin karta bak. Takımını yalnız bıraktığın pozisyona olaya bir bak genç değilsin 30 lu yaşları geride bıraktın hiç mi tecrübe kazanmadın...
Biz iyi bir takımız hemde çok iyi bu skorları hak etmiyoruz etmiyoruz !
|
yenen ikinci golde kontra yemedik. kaleci hatası. birinci gol desen yine kaleci hatası