11.12.2005, 19:47
|
|
|
YASAKLI ÜYE
7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Alıntı:
|
Nalcaci Nickli Üyeden Alıntı
iste kendin soylemisisni kale arkasindaki gurup biz deyildik diye ilk once sisinkiler atmislar koltuklari siseleri su an iki arkadasimiz hastanede tedavi oluyor kafalari yarildi bak kardes terbiyesizlik diye bas etmem yanlis sozler bunlar simdi oraya giden arkadaslarimizla gorusutum hepsi kan kusuyor o uzden burda boyle seyler yazmayin olayi buyutmeyin bakin bizi hafife almayin gunay kardesimizlke iyi doslugumuz var onla ikimiz bu olaylari yumusatmaya calsisyoz sizde oyle yapin sakin ha kotu laf konusmayin cunki bende sitemde olaylari kotu konuamalari engelliyorum bu guzel duygulari dusmanliga cevirmeyin ama sunu inanin biz hic bir deplasmanda boyle kotu bir olayla karsi lasmadik simdi kardeslerim bi gelsin olaylara pazertesiden sonra elel alacagiz zeten kardes olayi filanda yoktu sadece dosluk ona gore kardes .bu olaylar boyle galyana gelirse olaylar konyada daha buyugu yasar o yuzden burda bu olayllari hafifletmek ve unutturmak lazim .
|
WALLA HERKES GÖRDÜ İLK KİMİN BAŞLATTIIĞINI?SİZ BAŞLATTINIZ İŞTE!!!GÖRÜNEN KÖY KILAWUZ İSTEMİYOR!!!!ALLAHTAN BİZ KARIŞMADIK VE ÇEKİLDİK YOKSA ÇOK BÜYÜK OLURDU OLAYLAR!!!AMA ŞİMDİ PİŞMAN OLDUM WALLA !!!KLAVYEDEN YAZARLARDA YAZARLAR!!!
|
|
|