Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Özel güvenlik kafasına göre mi takılıyor?
Alt 07.03.2012, 09:14   #3
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Özel güvenlik kafasına göre mi takılıyor?

Abdullah YİĞİT kardeşimize, abimize, arkadaşımıza harfiyen katılıyorum. Maçtan hemen sonra izlediğim Lig TV Maraton programında Şansal a.isinin yorumları beni çıldırtırken, bu konuda ve hakem konusunda yazmak istedim. Ama o kadar sinirliydim ki yazmamayı tercih ettim. Ağzımdan, bana ve Sivas'lılara yakışmayacak, a.i Şansal ve hakem bozuntusu Halis ÖZKAHPE'ye yakışacak uygun cümleler sarf olacaktı.

Ben her ikisinide Allah'a havale ediyorum, bunlara çanak tutan başta futbolcularımız (Grosicki, Eneramo, Pedriel, Senecky) olmak üzere Rıza hocaya da teessüflerimi iletiyorum. Ş.refsizlerin maskarası oluyoruz. Grosicki veya Eneramo girdikleri pozisyonun 1 tanesini atsalardı sonuç çok daha güzel olabilirdi.

Yazık, Sivas'lı bunları haketmiyor. Şike safsatasından bile alnının akıyla, tertemiz çıkmış bir camianın taraftarı bunları haketmiyor.

Güvenlik elemanları kendilerini bir halt sanıyorlar. İçeriye bayrak almamak, alırsa sopasını almamak. Davul sokmamak. Pankart almamak. Bozuk paraları haraç gibi toplamak. İçeriye giriyorsun 10 TL verip su alıyorsun paranın üstünü yine bozuk demir kuruş olarak veriyorlar. Ne oluyor yani sen dışarıda topluyorsunda cebimde ki parayı?

Bunlara ya emir büyük yerden geliyor, yada bu kendini bilmez kişiler yaptıkları işin dünyanın en önemli iş olduğunu sanıyorlar, insana eziyet etmek onlara keyif veriyor. Yani "ezilmişlik psikolojisi" bu.

Öte yandan GÜVENLİK ŞİRKETİ derhal DEĞİŞTİRİLMELİ. Netice de özel güvenlik değil mi? Maçlarda bunlarla sıkıntı yaşamış olanlar, derdi olanlar bu konuya sürekli yazın, sürekli gündemde tutsun. Hatta SİVASSPOR Kulüp müdürlüğüne de bildirmek lazım. BU GÖREVDE ABDULLAH YİĞİT kardeşimizin. Sesimiz ol, sayın YİĞİT.

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...