Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Özel güvenlik kafasına göre mi takılıyor?
Alt 07.03.2012, 12:23   #15
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Özel güvenlik kafasına göre mi takılıyor?

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Derdimi yazacak fırsat bulamadan dertlerimizi dile getiren başta Abdullah YİĞİT kardeşime, Abdullah YİĞİT'in değerli yazısını formumuza taşıyan Salim58 kardeşime ,ağabeyime, dertlerimize taaa İZMİR'den ortak olan İzmirliyigido kardeşime ve alasıyla veryansın eden Rallim58 ağabeyime çok çok teşekkür ederek ben de bu soruna ortak birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorum.

Balık baştan kokar çok doğru. Gerek özel güvenlik şirketi başındaki idareciler gerekse kendini birşey sanan özelk güvenlik görevlileri olumlu birşeyler yapmadan taraftarı çileden çıkaracak tavır ve işlerle neye dayanarak hangi talimatı uygulama maksadıyla iş yapıyorlar anlayan bilen varsa lütfen yazsın bilelim ve sakinleşeyim.

Maraton tribünlere gelmeden en dışta bir bilet kontrolünden geçiyoruz bu yetmezmiş gibi kombineli olarak (daha önceki yazılarımdan birinde yine yazmıştım) biletli seyircilerle aynı kefeye konmakla aynı kapıdan tribünlere geçmekle enayi yerine konduğumu hissediyorum. Tamam biletlilere lafım olmaz belki ama biletlilerin yanı sıra güvenlikçilerin tanıdıklarının biletsiz olarak içeri alınmasıyla aynı kapıdan geçerek o izdihamı yaşamak o rezilliği çekmek içime oturuyor. Ben sezon başında kombine alacağım, biletli seyirciden 80.00.-TL fazla vereceğim benim paramla rant sağlayacaklar kar edecekler borç ödeyecekler sonra biletli ile aynı kapıdan işkenceyle içeri gireceğim bu yetmeyecek bir de biletsizlerin ukalalığı ile ağız dalaşı edeceğim.

Eğer SİVASSPOR'u sevmek enayilikse ben ENAYİYİM arkadaş, yok tersi ise lütfen enayi yerine konmaktan idareciler bizlere sahip çıksın.

Güvenlikçiler gerçek görevlerini yapmıyorlar ama ukalalığa gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Maraton C merdivenleri beleşçilerden geçilecek gibi değil, anons üstüne anons yapılıyor birgüvenlikçi de gelip müdahale etmiyor.
Neden??? Bir korktuğu mu var? Geçiş platformları desen aynı. Yani bu rezilliğe ya SİVASSPOR yönetimi ya stad yönetimi ya da Özel Güvenlik şirketi yönetimi el atsın yoksa bunun sonu hiç iyi görünmüyor.

Rallim58'ağabeyin dediği gibi altımıza sereceğimiz gazeteler neden toplanıyor?????? bayrak sopaları neden alınıyor?????? Bozuk paralara neden el konuyor?????? Bunların mantıklı cevabını vercek bir babayiğit arıyorum. Türkiye'nin hangi şehrinde bu tür uygulama yapılıyor???? Herşey SİVAS'a SİVAS'lı ya mı reva görülüyor???? Ne olur susturun beni yoksa kafamın bozulduğu gibi ağzım da bozulacak!!!!!!! Kendime engel olabilirsem yazıma son vermeye çalışacağım.

Yani bu olaylara gerçekten ciddi bir şekilde eğilsinler çözüm bulsunlar ve bizleri çileden çıkarmasınlar.
Adımız Reşit sen söyle sen işit olursa; bugün kemikleşen 4-5 bin kişilik yiğido grubundan bahsetmek bile seneye; mazi de kalan hoş bir seda olarak anılarda kalıp bu sayının da düşeceğini görüyorum.

Görmeyen kör gözlere ithaf olunur.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...