08.03.2012, 13:40
|
|
|
Gast
|
Cevap: Maraton Turnikelerinde Bilet Rezaleti!
Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı
gülermisin ağlarmısın denirya tam onun gibi olmuş.bir ağbimizin yakın arkadaşıyımış güvenlik şirketinin sahibi,staddaki rezaleti söylemiş şirket sahibi şuçu yönetime atmış, yönetimden tanıdına sormuş oda güvenlik şirketini suçlamışki,bzimi dedik güvenliğe maratona sayısından fazla adam al diye demiş. kısaca garip bir olay,suç pic gibi.kimse sahiplenmiyor.
|
İnanması güç olay...
Ne demek; Yönetim mi içeri biletsiz adam al dedi...
kapasitesi belli olan yere koltuk sayısınca adam alınır, fazla alınanların tamamı Özel Güvenlik Görevlilerin dost ahbap ilşkileri ile içeri alıp, içeride de izdihama yol açılmasına sebep olduğundan başka birşey olmadığını düşünüyorum.
Sivasspor yönetiminin mevcur koltuk sayısı dışında adam al gibi talimat vereceğine ihtimal vermiyorum.
Hadi diyelim ki içeri fazla adam aldın, be mübarek, merdivenlerde, geçiş yerlerinde adamların yolu kapatmalarına neden? müsaade edersin.
Bu konu doğru ise, Sivasspor yönetimi derhal Şirketle biraraya gelmelidir. Konuyu tartışmalı herkes görevini layıkıyla yapmalıdır. Talimatlara uymayanlar hakkında ise gereği yapılmalıdır.
|
|
|
|