Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: LİG TV AMACIN NE?
Alt 13.03.2012, 08:13   #26
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido
 
EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 34
Mesajlar: 940
Thanks: 1.047
335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: LİG TV AMACIN NE?

Mail Fax türü hiçbir şey bi ise yaramaz hiç kusura bakmayın. Üyelikleri iptal nereye kadar? 500.000 aboneleri varsa sanki 100 maili dikkatemi alicaklar? 'küçük' bi Sivasspor halkından tepki gelmiş takicaklarmi sanki? Cevap: Hayır! Ortalık sakinleşicek vede en geç 5-6 mac sonra yine kuddusiyi macımıza verecekler ve hersey basa donecek. Biz yine mail atacağız edeceğiz, ama nafile.. 1 ay iptal edilir ama birdahaki ay nasıl bakacağım ya maca? Çözüm bu değil!

SIRADIŞI bi protesto şart!

Biz istediğimiz kadar yazıp çizelim, istediğimiz kadar pankart acalım yine nafile. Sanki ligtv yayınlayacak.. Bunu gs fb veya bak yapsa ses getirir, çünkü onlar hani 'Büyük'ya, onlardan gelen 1 mail belki bizim 100 mailimize denk. Maalesef acı gercekler.

Çözüm? Bir evvelki yorumumda yazmıştım. SIRADIŞI protesto! Öyle bir protesto olmaliki herkez bizi konuşmalı, dikkat çekmeliyiz. Sırf Pankart veya tezahürat dikkat çekmez fakat mesela ilk 10 dakika protesto amaçlı sessizlik. 'tık' çıkmayacak, çekirdeklerin dahi çıtlatıldığı uyulmayacak sekilde bi sessizlik. Ardından 10. Dakikada tüm stad, hepberaber 1 ağızdan ligtv, mhk vede kuddusiye protesto.

Schalke bunu zamanında yapmıştı ve öyle bi ses getirmistiki...
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EneS ElmaS'a Teşekkür Ediyor...