Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah bey'de yazmasa hakemi Sivasta yazan olmayacak olmamışta.
Abdullah bey'in yazılarını sürekli takip ederim sezon başından beri yapılan hakem hatalarını hep yazdı yazmayada devam ediyor.
İyi güzelde kocaman Sivasta Bir Abdullah Yiğitmi var diyer köşe yazarlarımız nerede, Sivas basını nerede, Attıkları manşetlere bakıyorum efden püsten haber yapmışlar onuda kesin başka kaynaklardan almışlardır,Kendileri oturup o zahmete katlanmazlar kopyala yapıştır yap geç oh ne güzel öyle gasteciliği bende yaparım.
Biz hakemle alakalı birşey görmedik diyorsanız,Alın buradan haber yapın kardeşim.Bu taraftar görüyor duyuyor ve tepkisinide veriyor,Birazda siz tepki verseniz olmazmı..
Hakem konusuna Hürdoğan'dan başka kimse değinmemiş niye peki ulusal basında böyle bi tepki olmadığı için kopyala yapıştır yapmamışlarda ondan.
Yav arkadaş neden kimden korkuyorsunuz anlamadım gitti Sivasta yaşıyor Sivasın ekmeğini yiyor suyunu içiyorsunuz Sivasspor'un haklarını sağunmuyorsunuz bukadarda olmazki olmamalı...Bana göre birkez daha sınıfta kaldınız.....
|
işte budur. ligtv ye ulusal basına kızyoruz. alın size objektif yazı.bizm gazetelerimiz haber sitelerimiz sessiz kalıyor tepkisiz kalıyor onların ki normal değil mi? aynen bende katılıyorum kes yapıştır kopyala ile yazmışlar demekki. maçta ki kritik pozisyonlar bile yazılmamış. ulusal basındada yok.