Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU
Alt 14.03.2012, 07:42   #2
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU

Protesto etme fikrine ben de katılıyorum. Güzel fikirler sunanlar da var. Ancak bunları uygulayacak seyirci yok (çünkü adı üstünde se - yir - ciii) henüz tam taraftar olamadığımız için başaracağımızı hiç sanmıyorum. Ama yine de en güzeli yönetim her koltuğa siyah, kırmızı ve sarı kartonlar bırakmalı. Çünkü taraftar getirirse görevini layıkıyla yapan!!!!! güvenlik bozuntuları toplayıp alır yine (gazete kağıtlarını toplayan bunları mı toplamaz ) Sonra maç başlayınca 10 dakika olmasa bile 5 dakika siyah kartonlar, özellikle G.saray ve Trabzon maçlarında yapılan yanlı tutumlar ve bize verilmeyen pozisyonlardaki hakem hatalarında sarı karton, lehimize verilen haksız pozisyonlarda kırmızı karton ve yine 58. dakikada siyah kartonları kaldırıp tepkimizi göstermeliyiz. Yoksa ne arkamızı dönme işini becerebiliriz(tüm stad olarak) ne de hakemlere, MHK'ya ve TFF'ye aşırısına kaçmadan tezahürat yapabiliriz. Millet zaten dolmuş vaziyette içerdeki son maçımızda ceza alıp da seyircisiz oynanmasın, sezon kapanmasın. Playoff yolunda yara almayalım.