Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU
Alt 15.03.2012, 10:06   #61
Rallim58
Gast

Standart Cevap: 10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU

Fon kartonların ebadları 50 x 70 cm'dir. Tanei piyasa fiyatı 30 krş'dur. Yaklaşık 5000 kadar taraftarımız olduğu düşüncesiyle, toptan alınması ile de daha da ekonomik alınacağı düşüncesindeyim. Bu da yaklaşık, 1200 - 1300 lira gibi bir maliyet sözkonusudur. Kartonların matbaa da ikiye kesimi ile 25 x 35 ebadına dönüştürülmesi ise maliyeti yarıya düşürür. Buraya kadar yazdıklarım duyarsız taraftarlara sponsor bulunarak stadyumda bilet/kombine turnikeleri önünde her bir taraftara verilmek üzere açıklamadır.

Şimdi gelelim gerçek yiğidolara; tanesi 30 kuruş hatta 25 kuruşa bile alınabilir, herkes 4 tanesine 1 lira verip kartonla gelmelidir.

Bana göre uyanık bir kırtasiyeci (Cumartesi havanın güzelliğide düşünülerek) her pakette 100 adet olduğunu öğrendiğim paketlerden 50 paket (toplamda 5000 adet) sadece siyah fon kartonu getirerek, satışınıda yapabilir. bu kartonlar müsabaka esnasında son düdük sesine kadar kullanılmalıdır.

Kırtasiyecilere duyurulur...

Şimdiden karton satanların sesini duyar gibiyim, hatta rekabet oluşturup,

"Ağbi bende 5 tanesi bir lira gel ağbi gel

Her şey Sivas ve Sivasspor için olduğu unutulmamalıdır. Seviyorum seni Sivas, Seviyorum seni Sivasspor.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...