Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 3.LİG RUHU!!!
Alt 18.03.2012, 08:43   #6
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 3.LİG RUHU!!!

3.Lig günleri yani en az 20 yıl olmuş.Yani O gün 16-18 yaşlarında olan kişiler bugün 36-40 olmuşlar.Bu adamların yerleri doldurulmamış.Şu günlerde 16-18 olanların çoğu büyük takımların peşindeler.Ayrıca birşeye özlem farklıdır,o şeye sahip olunca bir doygunluk olur.Ben İst dayım.Eski adıyla 2. Ligdeyken özellikle İBB maçları yoğun SİVASSPOR taraftarı gelecek diye İnönü de oynanırdı en az 20-25 bin.Şimdi süper lige çıkıldı bırakın 20-25 bini 20-25 kişiye düştük.Face de bazen yazılıyor İst.maçlarda niye yerimizi dahi dolduramıyoruz diye.Bizim SİVAS lılar rakip takımın yerini doldurmakla meşguller.Ben SİVAS a gittiğimde muhakkak maça giderim.Stadda bazı eksikler var.Mesela bando,elinde mikrofon bir amigo,staddan sürekli taraftrı coşturacak anonslar.Mesela hiç ben stadda büyük bir pankart,bayrak falan hiç görmedim.Mesela forma,herkes günlük kıyafetle maça geliyor.Stadda bağırıyorsun hemen yanındakiler başlıyor kızmaya.Ayağa kalkıyorsun otur maçı izleyemiyoruz.Bir değil iki değil sende ona uyuyorsun sonunda.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...