Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
 öncelikle ben farklı pencerelerden değerlendireceğim ben 5 yaşından beri sivassporu takip eder severim 2.ligden beri elimden geldiği kadar istanbuldaki 3 5 maç hariç tüm maçlarına ankaradaki 8maçına gittim sivassporun 2.ligde diyarbakırla berabere kalıp 3. ligdeki kabus yıllarına düştüğünü gol duasına çıkıldığı zamanları bilirim 9 binkişilik stada 15000 kişi geldiği zamanıda bu ruh işi değildir sosyal ekonomik durumlarda önemlidir olimpiyata 35 bin kişiyle ibb maçında inönüde 30 bin kişiyle alisamiyende 25 bin kişiyle destek olduumuz zamanlarda oldu trübünlere baktıımızda seyirci profili genellikle 30-60 yaş arası olduu açık şekilde görülmektedir yeni nesil gençlik sivası bilmiyor sevmiyor sivasla kendini bağlı görmüyor ağırlıklı olarak 3 büyütülmüş takımları tutuyor malum sivas nüfusu tek ırktan tek etnik kökenden oluşmuyor sevenimiz var sevmeyenimiz var son zamanlardaki seyirci azlığının nedeni stadlardaki olumsuz şartlar öyle ağırki 2 3 noktada arama yapılıyor bayraklardaki borular alınıyor siğara içmek yasak küfretmek yasak sahaya sinirlenip yabancı cisim atmak yasak tesbihle tarakla çakmakla girmek yasak bk yoluna para cezasına carptılabilirsiniz bilinçli taraftar için bu bahanelerin hiçbiri geçerli değil sivasta eskiden iyi günde kötü günde yağmur kar fırtınada kemikleşmiş 7 8 bin taraftar vardı şimdi 2 bine düşmüş iyi kötü kale arkalarında destek veren taraftar grupları vardı onlarda azalmış bana göre bunun nedenide geçen yıl son fb maçındaki yaşananlar ve haksız şekilde şikeyle adımızın anılması büyük etken olmuştur 
|
Forumda sevdiğim takip ettiğim arkadaşlardan birisiniz.Ama kendi siyasi görüşünüzün penceresinden yanlış değerlendirmeler yapıyorsunuz. Ne demek tek ırk tek etnik köken. Eğer sizin beklentinizi karşılayanlardan bahsedersek birçoğunun GS ve Fb'yi tuttuğunu gördüm.Lütfen Sivasspor sayfasına siyaseti sokmayalım Sivasspor bütün Sivaslıların ortak değeridir. Bunun göstergesi Sivas'ın zor zamanında yanında olan Rıza Hoca Malik Ecder Özdemir vebunlar gibi birçok insandır.