Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.03.2012, 16:39   #8
Besyo_cu
Usta Yiğido
 
Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 5.292
Thanks: 5.934
2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1254 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..
Neyin cesaretinden bahsediyorsunuz merak ediyorum.

Bir hafta içerisinde 3. maçına çıkan bir takımdan bahsediyoruz genç oyuncu tarlada yetişmiyor ki Hoca alsında oradan oynatsın.

Yürümeye gücü kalmamış oyuncu yoktu herkes o kadar yorgunluğa rağmen mücadelesini gösterdi 3 - 1 öndeyiz ve uzatmalar oynanıyor oyuncularımız rakip ceza sahası önünde 4 kişi ile pres yapıyor daha ne yapması lazım ? Bir hafta önce - derece de maç yapan takım bir hafta sonra 20 derecede maça çıkıyor bunları göz ardı etmemek gerek.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...