Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
İzmirde Göztepe Yalı grubu tamamiyle Bursaspora destek verir kaldıki adamlar amatöre düştüklerinde 10-15 bin kişiye oynadıklarını biliyorum..Yanlız şuna değinmek istiyorum burada edindiğim bir izlenimdir bu..Sivasın özellikle İstanbuldaki maçlarında çeşitli çağrılar yapılıyor tribüne gelme anlamında ..Sanırım İstanbulda Ciddi bir sayısal potansiyele sahipsiniz.Ama istisnalar dışında her maçtan sonra burada da maça gelinmemesi adına stemler okuyorum..Yani şu oluyor çok ciddi bir sayısal üstünlük olduğu halde tribünde 3-5 bin kişi oluyor..Beklenılenı veremıyor sanırım istanbulda yaşayan Sivaslı kardeşlerim..Ama şunu ısrarla belirtmeliyim ki bırakın trıbunu falan iki takım gününde olsun yemin ederim sezonun en kral macını izleyeceğiz..
|
hocam bırakın bu destek mestek hikaye. yok şu destek verir yok bu destek verir bu olaylar yalan. izmirde göztepe karşyaka derbisinde de gördük stadın halini..
son olarak maç istanbulda ve cok büyük ihtimalle kadıköyde oynanacak. en mantklısıyda buydu zaten.. güzel maç olacağı konusunda süphe yok.. 2 kez devirdiğimiz bursayı yine yeneceğiz.