iyi organize olmamız lazım...600 küsür köy derneğimiz var fakat sivassporla fazla ilgilenmiyorlar:( bu birazda bana göre ist daki sivaslı nufusunun %90 ının ilçelerinden ve köylerinden göç etmiş hemşehrilerimizin şimdiye kadar sivasspor maçlarına hiç gitmemiş ya da 1-2 defa gitmiş olmalarından kaynaklanıyor.ist da yaşadığım sürece yüzlerce hemşehrımle karşılaştım valla %5 inin sivas merkezle alakası var geri kalanı bırak ilçesini köyüne kadar hemşehri çıkmazsan yüzüne bakmıyor

yani demek istediğim milliyetçi değiliz en azından sivasspor olarak.ben burada kimsenin SİVASSPORluluğunu sorgulamıyorum hepsi benim toprağımın insanı,hepsi bi okadar mert ve delikanlı, fakat dediğim gibi ist nufusumuz genellikle ilçe ve köylerimiz yoğunlukda.bende köylüyüm ama merkezde büyümüş bir sivaslı olarak sivassporun ne demek olduğunu iyi biliyorum.milliyetçilik kavramı şehir olarak sevmediğimiz kızdığımız lazlarda maalesef:(ama bir gün hemşehrilerimiz sivasspora sahip çıkarsa istda inanın istanbulun 4.büyüğü biz oluruz...sağlıcakla ve sivasporla kalın....