Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gurur duyun ama ibrette alın!
Alt 30.03.2012, 18:53   #3
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gurur duyun ama ibrette alın!

cok dogru valla kaybetmeden biseylerin kiymeti bilinmiyo ama biz sivassporumuzu kaybetmeyecez insallah ama takima cok fazla destek verilmiyo nedendir bilinmez sozum onlara bizim milletin derdi kime parti vursam batakta kimi batirsam falan filan masada 4 kisi varsa en az 3 unde parti kalir oda gorki kac para ...... 5 lira veripte stattda kalabalik etmez birakin bagirip cagirmayi vallahada billahada o ellere has ben diyecek bisey bulamiyom yigidonun biri bi yorumunda yazmisti cok hosuma gitti cokta hakliydi ...bizimkilere 2 telis cekirdek getirecen anca ondan anlarlar diye haksizmi simdi..sozde olmuyo bu isler gurbettekiler oyle delilerki sivasa ve sivasspora anlatamam sizlere coluk cocuk sivasspor formalarini kusanir insanin gozu dolar yaaa yapmayin ALLAH askina sivassporsuz olmazzzzzzzz olmaz arkadas benim obur yarim sivassporum sahip cikalim takimimiza dusmeye oynadigi sene hatirlamasi bile beni deli ediyo kafa yiyorduk sac bas yoluyoduk ama bakin simdi harikalar yaratiyoruz daha ne olsun arkadas ligi titretiyoruz hakemle ancak galip gelebiliyorlar karsimizda onada yapacak bisey yok simdilik ama sivasspor sahipsizligi haketmiyorrrrrr tiklim tiklim tribunleri sivas sivas diye inlemeyi haketmiyormu sizce kirmiziiii beyezzzzzzzz sampiyon sivassssss sesleriyle inlese kotumu olur elbette harika olur ama o da olacak insallah cumleten ALLAH a emanet olun konusmalarimda bi hatam olduysa saygida kusur ettimse ozur dilerim yigidolarrrrrrrr
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...