Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bataklıktan Kurtulduğumuz Günler
Alt 01.04.2012, 23:21   #23
ekrem5810
Yeni Yiğido

ekrem5810 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekrem5810 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bataklıktan Kurtulduğumuz Günler

Ben bu stata ilk girdiğimde takvimlerde 197o yazıyordu, ilkokul 1 sınıftaydım, o yıllarda sivasspor 1 lige çıkacak diye tam 3 sene hiç bir maç kaçırmadım. allah rahmet eylesin gündüz kılıç geldi sivasspor-adana demirspor maçına demişlerdi maça çocuk alınmayacak dediler, ben ordaydım.

yavuz, cesim, aydın, ahmet tuna, selahattin, küçük mehmet, büyük mehmet, naci .beykozlu cemal, göksel,deli lütfi oynadı bu takımda. ya takımlar feriköy-beykoz-altınordu-toprakofisi-iskenderunspor-şekerspor-zonguldakspor-adanademirspor-uşakspor-kütahyaspor-ankara demirspor-konya idman yurdu-balıkesirspor. bülent eken antronorlüğünü yaptı. amigo ehsan amigosu idi. ya karşiyaka maci nacinin kaçırdığı penaltı, bir daha naciyi ne gören oldu nerede olduğunu duyan. çok söz söylendi o penaltıyı mahsus atmadı diyenler. oysa o naci uşakspor kalesine doğrudan kornerden adil(fenerbahçe ankaragücü kalecisine) bacak arası attığı gol istasyon tarafına kale görenler penaltıyı atmadı diye kızdılar. her seyrettiğim maçın gecesinde gece uyurken o maçı sabaha kadar rüyalarımda tekrar tekrar gördüm. BİR HEMŞEHRİM YAZMI BUNU SANKİ BEN BENDE O ÇOCUK YAŞIMDA ORADAYDIM DELİ LÜTFÜ GOLÜ ATINCA ARKADAŞLARI SEVİNÇTEN ADAMI MAHVETMİŞTİ,
ekrem5810 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla