Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bilica Gelirmi
Alt 04.04.2012, 07:43   #17
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Bilica Gelirmi

Alıntı:
kamışlı58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence bilika tek başına oynasa bizim defanstan daha faydalı olur daha az gol yeriz

herve tum gelse bizim forvetlerdn daha çok gol atar biz bazışeyleri kaybetmeden kıymetini bilemiyoruz

tıpkı bülent uygunun kıymetini bilemedigimiz gibi yanlışları olmuştur

oiki sezon oynattıgı futbolu asla unutmak mümkünmü son iki sezon sivassporumuzun maçlarını izlemez oldum kasımpaşa maçından beri

istanbuldan tüm yigido kardeşlerime selamlar
O kasimpasa macindan sonra takimin maclarini izlememen cok buyuk sanssizlik ayrica sen riza hocanin neler yaptigini gormeden bulenti ovuyorsun ben son iki sezondur yani senin izlemedigin butun maclari izledim gerek ciplak gozle gerek tv basinda takimin oynadigi butun maclardan memnunum yenildigimiz zaman savasarak yenildigimiz soyleniyor bulent zamanindaki gibi korkarak oynadi yenilgiyi haketti denmiyor bilica bence degil futbolcu bu sitede geri gelsin diyekonu acmak bile gereksiz