[b]HERKES atıp tutmuşta sivassporun iyiliği için tabiki kimileri birazda sitemli yazmış istanbuldaki taraftarlara okadar da değil sivasspor istanbulda asla yalnız kalmamıştır kalmayacakta ist taraftarlar derneği henüz istenilen seviyede değil tek başına otobüs kaldıran organizasyon yapacak kapasitede değil imkanlarıyla destek vermeye çalışıyorlar sivasspor 2.lige çıktığından beri istanbuldaki sivasspor maçlarının tamamına [3 4 maç] hariç giden birisi olarak mutlaka ostadda olacağım kardeşimle arkadaşlarımla yeri geldi 35 bin kişiyle yeri geldi 25 bin kişiyle 10 bin kişiyle yeri geldi 50 kişiyle destek olduğumuz oldu kadıköy merkezi yerde stadın büyük bölümünün belki tamamının dolacağına inanıyorum hepsini bursa yada sivaslıların dolduracağınıda sanmıyorum meraktan yada sinema tiyatro yerine maça gidelim diyen insanlarda gelecektir sivasa düşmanlık ve kin besleyen kesimlerde itlik olsun diye bursa lehine gidebilir onların mekanı çünkü

tahminim 20 bin sivaslı 4 5 bin bursalı olacağı yönünde önemli olan sahadaki oyuncuların adam gibi mücade etmeleridir herzaman şunu derim sivassporun kimle oynadığına bakmam sivasspor oynadığı zaman rakip tanımaz çok zevkli çekişmeli maç olacağına inanıyorum gelecek yiğidolara şimdiden teşekkür ederim umarım dostça hakedenin kazandığı maç olur//b]