Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah kardeşimizle dün akşam uzun uzun konuştuk. Nasıl yapalım ne edelimden, kimleri harekete geçirebilirize, nasıl destek oluruza, varana kadar...
Aynı anda da Eskişehir-Antalya müsabakası var. Eskişehir taraftarının coşkusunu, desteğini gördükçe ne yalan söyleyeyim kıskandım. İmrendim, yarınki karşılaşmada "yiğidoları" hayal ettim.
İnşaallah yanılan ben olurum ama; Sivaslıyım diyen nüfüsun % 1 kişisi gelse bize ait olan yerin tamamı dolar, gelirler mi bilemem, ama bildiğim tek şey var; biz Bursasporun 2 katı sayıda da olsak Bursasporun taraftarı, bizi susturur. Çünkü biz seyirciyiz, tüm olaylarda olduğu gibi Sivasspora da seyirciyiz. Bu konuda yanılan taraf olmayı çok isterim.
|
Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..
demedi demeyin....