Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2012, 22:09   #61
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Çalımbay geldi geleli en büyük hatası bu takımın defansını önde tutması.Bunu burda hep söyledik..Elinde çok mükemmel kadro yokki bunu yapasın defansı önde kurmak hem cesaret işidir hemde elinde çok kaliteli futbulcuları gerektirir.Hep örnekler verdik Sivassporun defansının arkasına atılacak her top tehlikedir çoğuda golle sonuçlanmıştır.Bursasporun elinde çok hızlı oyuncular var.Ve bu oyuncular gününde olduklarında bu taktiği bu gibi takımlara uygulamak facia olurdu..ve oldu..Bir kaç hafta önceydi sanırım Bursasporda Pinto ve Batallaya dikkat çekmiştim..Bursasporun ofansif anlamdaki en büyük silahları diye.Bu gecede bunu bir kez daha gördük..Bana göre kaybedeni her zamanki gibi yok bu karşılaşmanın..Ama Sivaslı kardeşlerimin yerinde olsaydım kahrolurdum..Çünkü Sivasspor bu Sivasspor değil.Bariz bir taktik yanlışı bakın bir takımı ne hale getirebiliyor..Umarım yeni sezonda Rıza Hoca bu eksik yanlarını görür ona göre futbolcuları takımına kazandırır..Bursaspora gelince çok aşırı beğendiğimi söyleyemem ama mevcut şartlarda bunada şükürler olsun .Takım birazda Sivassporun yardımıyla olsa gerek derli toplu bir görüntü sergiledi.Bu noktadan sonra kupa en büyük hayalimiz oldu diyebilirim ..Hayırlısı...
pazar günü görüşürüz satılmış bursa antebe ligde iyi maç satmıştınız sivas playofa gitmesin diye ama yine gittik
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...