Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2012, 23:40   #84
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dediğiniz gibi geçmiş maçlardan ders alınmaması,kadronun geniş olmaması,yanlış taktik ve rakibin özelliğine göre takımın hazırlanmaması böyle bir mağlubiyetin yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Ancak Ertuğrul Sağlam konusunda görüşlerimde değişiklik olacağını zannetmiyorum.Bugün Sivasspora en çok küfreden tribünler Bursaspor tribünleri olmaya başladı..Neden küfrediyorlar,niçin küfrediyorlar,niye küfrediyorlar??..En basitinden yayıncı kuruluşun süper final için yaptığı programda Rıza hoca Bursasporla 2 takım arasında güzel maçlar oynanacak diye temennilerde bulunurken Ertuğrul Sağlamın gözlerindeki nefret dikkatimden kaçmadı.Ne bu şiddet ne bu celal diye sormak tuhaf olmaz bence.
Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..