Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.12.2005, 14:26   #5
MHAKAN
Yeni Yiğido

MHAKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MHAKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen

Sayın başkanım olaylar elbette büyütülmemeli.Seyircimiz gerçekten çok olgun, çok seviyeli. Ancak neden haklıyken haksız duruma düşüyoruz bunu anlayamıyorum ,kabullenemiyorum. Üç beş tane kendini bilmezin tahriğine belki seyirciler tahammül gösteremeyebilir.Ama Protokolde bulunan, Sivassporun içinde olan bazı arkadaşların bu davranışlarını anlayabilmiş değilim. Olaylar nasıl başladı, devam etti gayet açık olarak herkes tarafından görüldü.Akşam TV de izlediğimde resmen şok oldum ve çok kahroldum , üzüldüm. Sanki olayların müsebbibi sivas seyircisi sivas halkı,olmaz böyle bir şey kahroluyorum. Bu insanlar nasıl böyle bir yanlışa düşerler hala anlabilmiş değilim. Sivas ve Sivasspor üzerinde yine bazı oyunlar mı oynanıyor diyen de sizsiniz malesef bu oyuna gelende sizsiniz. Sizsiniz derken tabiki değerli başkanımızı kasdetmiyorum.kimlerin yaptığı ortada.Durum ne olursa olsun pet şişeler ,vs. protokolden bu insanlar tarafından nasıl atılır. Dedim ya neden haklıyken haksız duruma düşüyoruz.Böyle bir haksızlığı şehrimize nasıl yapabiliriz. Lütfen Bu şehri bu takımı gerçekten seviyorsak hepimiz çok daha sabırlı, sağduyulu ve dikkatli olalım. Onların oyununu, alacağımız galibiyetlerle ve de her ne olursa olsun göstereceğimiz sabır ve iyi niyetle bozalım.Herkese selam ve saygılarımla.....
MHAKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla