Acemi Yiğido
40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Evet Ağzı olan konuşuyor diye bir deyim varya aynen öyle oldu.Arkadaşlar taraftar maça niye gelmiyor?
-Çünkü Sivas Spor'da ruh yok,istikrar yok,heyecan yok,başarı devamlılık arz ederse başarıdır.Dünkü Bursa Maçı tam bir rezalet şimdi bu başarımı,istikrarmı? bence istifa etsinler bence takım küme düşsün,böyle hergün kahrolmaktansa bir gün kahrolalım.Rıza hoca'nın takıma etkisi yok,katkısı yok,sürekli aynı demeç suçluyuz oyun anlayışımız iyi değildi,galibiyeti hak etmedik.Yazık enayi değil bu taraftar, salak hiç değil,oturup şapkamızı önümüze koymalı nerde hata yaptığımızı sormalıyız kendimize.Elimize geçen tüm fırsatları değerlendiremedik.İlk 4 garanti iken al ben yemiyorum sen ye dedik,ilk 8'e şans eseri girebildik.Peki 35 bin kişilik stadı hak edecek ne yaptık,hangi taraftar bu takıma güvenipte maça gelir.Şampiyonluğa oynadığımız zaman insanlar iddia oynarken takım kim olursa olsun sivas'a oynardı neden?istikrar vardı,mücadele vardı,heyecan vardı... Bülent Uygun'u sevmem ama Sivas Spor'a çok katkı yaptı,ateşlerdi,uçardı takım azmı malupken maçı çevirip sonra kazanıp,farka gittik.Neydi Kamanan,Mehmet Yıldız,Muhammet Ali,Abdurahman Dereli,Herve Tum,Bilica hey gidi günler hey maç saatini sabırsıklıkla bekler,kafeleri hınça hınç doldurur,formalarımızla,bayrağ ımızla çoşar ve çoştururduk.İşte o Sivas Spor'u özlüyor taraftar,onun lezzetini arıyor bu halk , yoksa sahadaki artislere,yedek kulübesindeki kılını kıpırtatmayan ruhsuzlara değil.Başarı Hikmet KARAMAN'ın küme düşme hattındaki takımı nerdeyse play-Of'a sokuyordu,oyuna katkı sağlayacan.bir çok hamleyi deneyecen,ruh gibi durup, 4.hakemle ağız münakaşası yapmayacan sağa sola sataşıp durmayacan.Adam oynamıyorsa sahayı ona dar edecen,almayacan kadroya,verecen para cezası oh ne iş ekmek elden,su gölden hem oynama,hemde paranı al yat yok böyle bir mantık Dünyanın hiç bir yerinde.Birde çok kızıyorum.Rıza hoca şöyle Rıca hoca böyle kardeşim hemşerimiz,saygı duyarız,başarısı bizi mutlu eder,ama işini yapacak,yatmaya gelmedi,bedava da çalışmıyor.Diyeceğim o ki bu takım play-of'ta da bir nane yemez,Yazık olur bu taraftara Hayırlısı bakalım.Futbolda kuru söze ,boş lafa yer yok bakın ben sezonun başında bir yorum yaptım.Sivas İlk sekize zor ama belki dedim,50 puanı gecemez dedim.Manisa,Samsun,Ankara gücü düşer dedim hepsi nerdeyse tuttu.Sivas ilk sekize zorda olsa girebildi,O maç Samsun Spor'la değilde ilk Sekizi zorlayan bir takımla olsaydı da görseydik girebilecekmiydi,Sadece şans yardım etti bize.
|