Alıntı:
dogan5880 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar fatyy orta sahanın arkasıdır gercek yerı yanı az da olsa oyun kurucu ozellegı vardır esas ozellıgı top kesme top dagıtmadır stoper deıldır bursa macında yanlış yerde oynadı dusunun ermanı aynı yerde stoper olarak oynatsa rıza hoca ne olur buda ona benzer bışey
|
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/j...ler_12387.html Kardeşim bu adam stoper ancak hoca kesici yönünden dolayı ön libero oynatmıstır. Kadro derinligi açısından kalsın diyorsanız yıllık aldıgı paraya bakmak lazım. Yıllık bize göre büyük paralar ödenip kulübede adam tutulmaz. Bana sorarsanız .Faty ayarında Türkiyede 2. ligde (kıvanç en güzel örnegi veya eski futbolcumuz cihan yılmaz) bi ton futbolcu var. Ben yabancı futbolcu getireceksem Türkiyeden ya ucuz olmalı ya da ekstra özellikleri olmalı (Milan Cerny , Navratil, Eneramo gibi). Kim ne derse desin Aubey için de demiştim boş adam diye Faty içinde diyorum boş adam. Bana göre yollanması gereken yabancılar (Faty,Rada,Keita,Sandro bu formuyla Grosicki, Pedrielin maliyetinin ucuz olması ve yedek kalmayı sorun etmemesinden dolayı saymıyorum. Pedriel ödenilen para itibariyle kendisinden beklenenleri kat ve kat vermiştir.)