Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 14.04.2012, 10:44   #7
4EYLÜL1919
Yeni Yiğido

9 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 4EYLÜL1919 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazı arkadaşlarım nedense bu bjk gs fb ts li formalı kişilere çok kafayı takmış öncelikle sivasspordan başka takım tutmayan biri olarak konuşuyorum trübünlerde fb yada diğer formalı kişilerin büyük çoğunluğu sivaslı değil arkadaş hatrına yada sinema yerine sivas-bursa maçını seyretmeye gelmiş kişiler toplasan tüm stadda 50 kişi bilemedim 100 kişi yoktu adamlar yada çocuklar bayanlar neyse içinden gelmiş ister hatıra ister bumaç için sivassporu desteğe gelsin bukadar tepki neden onu anlamadım ?efendim bursa lılar şöyle demiş böyle demiş ts lilerde kesin laf etmişlerdir bikere sivassporu ne bursayla nede ts ile kıyaslamamak lazım ts liler bu ülkenin en yabani milletidir onların trübününe nediye kimse gitsinki saHAYA bıçak ayakkabı taş atmak sahaya seyircilerin dalması hakem dövmek teknik direktör futbolcu dövmek rakip takım otobüsüne işemek istanbuldan geldi diye gaztecileri döner bıçağıyla kovalamak onlar için normal durumdurbursalılarla sivaslıların nesini kıyaslıyalımki sivas selçukluya başkentlik yapmış osmanlıya eyaletlik yapmış cumhuriyetin temelini atmış kendi topraklarında bu ülkede yaşayan insanların hepsinden var kardeşilk içinde barış içinde yaşıyorlar BURSALILAR ağırlıklı olarak balkan milletinin göçettiği nüfusun çoğunluğunu oluşturan halktır türkiyeyi tam bilmezler diyarbakıra pkk derler istanbulda bursada polisle savaş ederler filan efendim 250 otobüs kaldırmışlar 250 de kaldırırlar 1250 de bazı arkadaşlar bilmez ben bilirim BURSASSPOR KÜME düştüğü sene 60 trilyon borcu vardı A.K.P zihniyeti bursayı kazanmak için FARUK ÇELİK oraya bakanlığı garanti vekil yapıldı şimdi urfada joker vekildir kendisi nasıl olduysa fifalık uefalık olan borçlarını ödeyemeyen s.o.s veren bursanın tüm borçları silindi iyi transferler yaptılar sonrada şampiyon oldular tabi yine iktidarın mhk nin levent kızıl torpili tff nin sayesinde şimdide hava atıyorlar saydığım nedenlerden dolayı ne bursa ne ts taraftarıyla tartılmamız ölçülmemiz imkansız boşverin gitsin ürüsün dursunlar
58 MUAMMER 58 KARDEŞİM YAZDIKLARINLA MÜKEMMEL BİR YORUM YAPMIŞSIN.AYRICA BİLİNÇLİ BİRİ OLMANDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM SENİ..OLAY BU .BU TARAFTARA LAF SÖYLEMENİZ GEREKSİZ...SİZ TEXAS TARAFTARINI BİLMEZSİNİZ..İŞLERİ GÜÇLERİ KÜFÜR..ARTI SİVAS MAÇINDA MAÇ BAŞLADI SAHAYA ATILANLARI GÖRDÜNÜZ.BİZİM TARAFTARIMIZ ADAM GB MAÇINI İZLEDİ..YANİ SAHAYA BİŞEYLER ATINCA YADA KORO HALİNDE KÜFÜR EDİNCEMİ İYİ TARAFTAR OLUNUYOR..YOK 250 OTOBÜS GİTMİŞ.MAÇ ANKARADA YADA KAYSERİDE OLSAYDIDA GELSELERDİ..BU KADAR TARAFTARIMIZA SİTEM ETMEYİN..KIZMAYIN.ÇNK BİŞEY KAZANAMAZSINIZ AKSİNE KAYBEDERSİNİZ....
4EYLÜL1919 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 4EYLÜL1919'a Teşekkür Ediyor...