Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza Hoca Büyük Avantaj
Alt 18.04.2012, 20:58   #20
Besyo_cu
Usta Yiğido
 
Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 5.292
Thanks: 5.934
2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1253 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Rıza Hoca Büyük Avantaj

Uğur'u ilk olarak Sivasspor'a yeni geldiğinde Yukarı Tekke Camiinde görmüştüm yanına gidip hoş geldin diye sohbet etmiştik çok sıcak birisiydi o yüzden Uğur'un yeri bende biraz ayrı...

Bülent Hoca uğur'u orta sahanın sağında oynatarak hem Uğur'a hemde Sivasspor'a büyük kayıplar yaşattı. Rıza Hoca sezon öncesinde Abdurrahman'ı göndererek Uğur'a ne kadar güvendiğini gösterip formayı birde kaptanlığı verince en büyük zafflarımızdan olan sağ kanatımız defansif anlamda sorunsuz hale geldi.

Kaptan Özellikle son maçlarda defansif anlamda harika müdahaleler yaparak bir çok önemli pozisyonun gol olmasını engelledi. Son Bursa maçında ise hem defansif anlamda hemde hücüm anlamında bence kariyeri boyunca ki en iyi maçlarından birisini ortaya koydu.

Antalyaspor'dayken çok çok iyiydi ve bunun karşılığı olarak Milli takıma çağrıldı sonra ne olduysa bundan sonra oldu performansı düşmeye başladı bu sezon ise performansını çok arttırdı ancak Uğur'da ki potansiyel gerçekten çok daha fazla kendine yazık eden Türk Futbolunda iyi yerlere gelecek bir oyuncuydu. Antremanlarda yaptığı isabetli ortaların yarısını maçlarda yapsa herhalde asist kralı olurdu.

Bazı maçlarda orta alana çok yakın oynuyor ve bazen arkasına adam kaçırabiliyor orta alana yakın olmasını alan daraltması için Rıza Hoca mı söylüyor yoksa Uğur kendisimi yapıyor anlamıyorum bu durumu ayarlarsa Uğur iki yıl daha formasını vermez.

Söylediğin gibi kaptan Rıza hoca hem senin için hemde bizler için büyük şanş.

Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...