Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2005, 13:28   #1
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar...
Hem süper bir sitemiz var diyoruz,misafirperveriz,fairpl ay ruhuna uygun taraftarımız var diyoruz,sitemiz herkese açıktır diyoruz (küfür,hakaret hariç) lider takımın taraftarıyız diyoruz...diyoruz...diyoruz...

Ama maalesef sadece lafta kalıyor.diğer takım taraftarlarının tümü bizlerin misafiridir.Zaman zaman rekabet içinde sitemize yazılar yazıyorlar ve bu yazılar bir küfür veya hakaret içermediği halde gerekçe gösterilmeden siliniyor.Günümün en az 6 saati b.sayarda geçen bir arkadaşınız olarak bu yapılan uygulamayı doğru bulmadığımı belirtiyorum.
Arkadaşlar,eleştirilere neden tahammülümüz yok bizim.Böylemi ilerleyeceğiz.Kendi içimize açık,dünyaya kapalı,soruyorum...Ben diğer takımların sitelerine de bazen yazılar yazıyorum SİVASSPOR'la ilgili olarak ve silindiğine hiç tanık olmadım.
Çokmu kötü olur diğer takımların taraftarları ile bizim taraftarlar kaynaşsa ve ilişkiler dostane düzeyde ilerlese ve tribünlere ileride bu durum olumlu yansır...Evet buradan soruyorum...Yapılanlar doğrumu...???

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır