Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.04.2012, 17:50   #24
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Geçen hafta oynanan futbolla alakasız ve zıt bir şekilde, vasat bir futbol oynadık. Buna rağmen bu kötü futbolla deplasmanda alınan 1 puan bizim için çok değerli oldu. Bir de sahanın patates tarlası gibi olması Grosicki ve Erman gibi 2 tane teknik oyuncumuzu bayağı zorladı.
Maçın en iyisi kimdi : Açık ara Korcan'dı. Motivasyonu çok iyi gözüktü. 1-2 pozisyonu çok iyi reflekslerle çıkardı. Daha da iyi futbol oynayacağına inanıyorum. Ayrıca Kıvanç atılana kadar,Tello'yu çok iyi marke etti. Uğur'da vasatı aştı.
Maçın en kötüsü kimdi : Ziya : Yaptığı hatalı paslar rakip için pozisyona dönüştü. Tabi tek taraflı da düşünmemek lazım. Grosicki savunmada Ziya'ya hiç yardım etmedi.
Kadir: Çıkana kadar ayağında çok top tuttu. Pas hatalarını fazla yaptı. Tüm sezona baktığımızda zaten iyi oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçer mi? hiç sanmıyorum.
Pedriel:Çok etkizdi. Rakip defans oyunculara karşı fiziki mücadelerde hep başarısız oldu.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Böyle kritik bir maça çıkması ne kadar doğruydu; onu bilemiyorum. Verdiği kararların çoğu yanlıştı. Eneramo'nun rakip defans tarafından resmen dayak yemesini, saha içinden bizim gibi izledi. Bizim takımın aleyhine çok hatalar yaptı. Allah'tan son dakikalara doğru, Dede'nin kendini yere bırakmasına penaltı çalmadı. Verdiği ender doğru kararlardan birisiydi.
Maçın Kader Anı : Maç 1-1 devam ederken,Kalecimiz Korcan'ın ,rakibin gol olabilecek pozisyonunu köşeden çıkarması.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Elindeki malzeme belli. Yedek kulübesinden giripte, sonucu değiştirecek, yada takıma olumlu katkı yapacak oyuncu sayımız çok yetersiz. Bundan dolayı hocamız sezon boyunca elindeki kadroya göre zaten en iyi futbolu oynatmayı başardı.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...