Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraftar ve Süper Final Kenetlenmesi
Alt 23.04.2012, 22:21   #37
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Taraftar ve Süper Final Kenetlenmesi

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takım bizim değil göztepe karşıyaka sakarya kocaelinin olsaydı taraftar görün derdim. bizm yaptığımız ayıptır arkadaşlar. dün de yazdım mesajlarda. facedeki grupları gezdim bizm daha hayati maçlarımızda bu kadar yorum yazmayan sözde sivaslılar fb-gs maçı için sayfalar yazmış. dün sivassokaklarında gezen ünv öğrencileri hariç tandık bir sürü sivaslının üzerlerinde fb-gs formaları görmem beni hem üzdü hem düşündürdü. sivassporun lisanslı ürünler satan mağazasının neden açılmadığını anlamış oldum. hayalci olmamak lazım. sivassporun şu memleket verdiğinin hala farkında olmayan sivaslılar açık ve net tarfınızı belli edin. biz sivasvasporu tutuyoruz ama aynı zmanda x takımıda demeyecek taraftarlarla bu yolda yürüyeceğiz. ve unutmayın yiğidolar siz yalnız değilsiniz. bir gün mutlaka bütün Sivaslılar Sivassporlu olacaklar. HEP DESTEK TAM DESTEK... EY SİZ SİVASLI OLUPTA BAŞKA TAKIMLARIN FORMALARIYLA SİVAS SOKAKLARINI ARŞILAYAN GURUH. UNUTMAYIN O TAKIMLARINIZ SİVASSPOR SAYESİNDE BU ŞEHRE GELİYOR. VE UNUTMAYIN ANADOLUNUN SESSİZ YÜKSELEN ÇIĞLIĞIDIR SİVASSPOR.. SİVASLI OLMAK AYRICALIK BEN SİVASSPORLUYUM DİYEBİLMEK İSE CESARET İŞİDİR. VE SİVASSPOR BU YOLDA YALNIZ YÜRÜMEYECEK.
sivas'ta hala istanbul takımlarının formasını giyip gezen sivaslı(!) varsa allah onların hepsinin belasını versin. bu kadar alçaklık olmaz, olamaz!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...