Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 25.04.2012, 09:22   #11
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Öncelikle Tüm Hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum.Sivas Spor Güçlü ve Büyük bir camiadır.Lafta ama... şimdi gelelim gerçeklere öncelikle işsizlik ve hayat şartlarının çok zor olması nedeniyle çok göç veren bir şehir olarak asimile olmuş bir şehrin evlatlarıyız.Sivas Spor taraftarı eskiden taraftardı o rahmetli amigo ihsanların dönemindeki gibi.
Şimdi ise maça taraftar getirmek için yönetim hiç bir etkinlik yapmadığı gibi , maça gidenleride gittiğine gideceğine bin pişman ediyormuş gidenler hep böyle söylüyorlar Biz İzmir'de ikamet ediyoruz ancak ege takımlarıyla olan maçlarına gidebiliyoruz.Taraftarlar ise organize değil sıradan bir mahalle takımı taraftarı gibiler onlarında maçlara renk katacak,çeşitli etkinlikler yapacak,toplu stada yürüme gibi,meşalelerle maça gitme gibi,şehir meydanında tezerruat yapma gibi bir niyetleri yok gördüğüm kadarıyla.Maç biletleri normal bir sigara bile 5-10 TL. buna diyecek yok.Ben hep gıptayla seyrediyorum ESKİŞEHİR spor taraftarını stadta bando takımıyla harika gösteriler yapılıyor,hep birlikte görsel bir şov yapıyorlar.Peki bunu kim yaptırıyor? İşte sorun burda YÖNETİM ve TARAFTAR Grupları halk onlara eşlik ediyor.Halka her geçen gün büyüyor ve bu muhşeşem tablo ortaya çıkıyor.Bilmem anlaşıldımı?..
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla