Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 25.04.2012, 15:22   #36
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
hasanpolat44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah bey bir de şöyle sor soruyu acab Yönetim Taraftara Ve Taraftar Gruplarına Ne Kadar Sahip Çıkıyor..??

Stadın belli bir bölümünü Taraftar Gruplarına vermeden ve onlara sahip çıkmadan taraftarlık bilinci oturmaz..

Hangi takımın hangi taraftar grubu maça bilet alarak giriyor..

Bu çocuklar yıllardır hiç bir takımın taraftar gruplarının yapmayacağını yaparak sürekli ceplerindeki harçlıkla bilet alıp 90 dk gırtlağını yırtıp hemde hep hor görüldüler sanki babalarının takımı için bağırıyorlarmış gibi sürekli yaşlı amcaları ile tartışmaya girdiler desteklerinden dolayı..Diğer takımlar deplasmana taraftar götürmek için her türlü masraflarını karşılarken bizim çocuklarımız Deplasmanlara gidebilmek için onun bunun ağız kokusunu çektiler hep..

Soruyorum şimdi sana Abdullah Yiğit şimdi cevapla bunları..?
sivasspor yönetimi ne sahip çıkacak.
girişte başlayan maç çıkışınada devam eden işkencelerin hangisini çözdüki sahip çıksın.
kombine alan arkadaşların giriş yeri sadece kombinelilerin gireceği şekilde değişmezse, içeri girişte elinde bulunan gazeteyi bile alıyorlarsa, güvenlikçilerin görevlerini yerine getirip geçiş yerlerini boş tutmuyorsa, geçiş yeri dolu olduğu için beleşçilerin kapattığı geçiş yerlerinden geçişte problem yaşanıp her hafta kavga yaşanıyorsa, aynı malzeme dışarda 25 kuruş içerde 1 liraysa, tuvaletlerde sular akmıyorsa, rezaletin hepsi 4 eylül stadında yaşanıyorsa seneye kombineler zor satılır zooooooooooorrr
demedi demeyin
millet enayimi hem sene başında kombine alıp peşin para versin hemde sadece 2 - 3 maça gelen ne idüğü belirsiz beleşçilerle kavga gürültü yaşayıp her an kavgalarla itişip kakışsın. katil olma noktasına gelen olaylar oluyor yönetim duyuyormu yada nasıl bir çözüm üretiyor. yönetimden ses yok suspus olmuş.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...