Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 25.04.2012, 15:31   #2
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maşallah bi de övünüyosunuz yaptıklarınızla. Bu yaptığınız saygısızlıktır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Herkes özgürdür istediği takımı destekler, size sadece saygı duymak kalır.

Forumdaki bazı arkadaşlar da size teşekkür etmiş onları da kınıyorum. Onlar şunu da göz önüne almalılar Biz de SİVASSPOR forması ile eskişehirde dolaşsak aynısını bize de yapacaksınız.

Bu barbarlık ve holiganlıktan başka bişe değildir. Zorla güzellik olmaz. Demokratik ve özgür bir ülkede yaşıyoruz herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.

Kardeşçe ayrım yapmadan iç içe yaşayabiliyorsak o zaman övünmeliyiz. Barbarlıkla değil.

Bazı agresif arkadaşlarımızın aksine çoğu sivassporlu, tüm takımlara saygılıdır. Kimseyle alıp veremediği yoktur o nedenle her şehirde her ortamda korkusuzca sivasspor forması ve atkısıyla gezebilir. Herkes de saygı gösterir. Çünkü biz de herkese saygı gösteririz. Ama siz eskişehirde diğer taraflara bu şekilde çağ dışı davranırsanız aynı karşılığı alacağınızı da unutmayın.
kardeşim demişsinki sivasspor formasıyla istediğin şehirde gezebilirsin. hadi ya sen gayseri de okuyorum sen gel birgün de buraya sivasspor formasıyla gez bakalım noluyo o zaman gör. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz işte bundan kaybediyoruz. benim şehrimde sivaslı olan adam SİVASSPORU tutacak arkadaş var mı ötesi. buna ister babarlık de ister ne dersen de.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla