Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 25.04.2012, 23:39   #48
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aptullah abi,iki günün birinde bizim iş yerine uğruyor,sen madem bliyorsun bana söylede,bende aptullah abye söyleyim.

Bunun çözümü ve çaresi sadece Sivasspor'u tutup,maça gidip destek olmak başka ne çaresi olacak.
Ayrıca,bende girişlerde zaman zaman sıkıntı yaşışorum,ama bu sıkıntıyı diğer takımların taraftarı da fazlasıyla yaşıyor. birde,girişteki sıkıntılar yüzünden eğer sivasspor maçına gelinmiyorsa bırakın hiç gelinmesin. bence bunun alakası yok,çünkü fb,gs ve bjk ile oynadığımız maçlarda sıkıntı ikiye katlanıyor ama daha çok glen oluyor neden acaba?

Birde,Sivaslı olupbaşka takımı tutanlariçin " hoş görü! deniyor.sırakın kardeşim ne hoşgörüsü bunun adı olsa olsa ŞEREFSİZLİKTİR"
sİVASLI VE İnsan olan sadece ve sadece tek takım tutar sivasspor...
Fikir üretecek konumda olsam gazetede yazardım zaten..
Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor.
Ama bir gün de bu ilgisizliğin sebeplerini,çözüm önerilerini sunmuyor..(Sunduysa da ben denk gelemdim)..
Onun yazdığı bu sitem köşe yazılarını sitedeki herkes yazabilir..Asıl olan sebep ve çözümleri araştırmak.o da benim değil sesini daha iyi duyuyrabilecek konumdaki yazarların işidir..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla