Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma....
|
Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin?
Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan..

Benim vermis oldugum sadece bir örnekti!
Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs?
Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin.
Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta)