26.04.2012, 20:30
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Eneramo'dan Şok Haber
HABER doğruysa eneramonun gitmesi sivasspor açısından risk olacaktır eneramo ileride top tutup ortasahayı ve defansı dinlendiren rakip defans oyuncuları onu ancak yıkarak döverek durdurabiliyorlardı hem geçen sezon hem bu sezon attğı attırdığı gollerle sivasspora nefes aldıran oyuncuydu kaçırdıklarıda şöyle dursun pedrielde gitsin groseçkide gitsin diyen arkadaşların fikirlerine katılmıyorum bu 3 lü attıkları attırdıklarıyla sivassporun atttığı enaz 40 golde bu oyuncuların isimleri var pedriel dediğiniz adam bu sezon 15 maç oynamadığı halde 9 gol attı eneramo 12 gol attı eğer bu oyuncuların yerine hem daha kaliteli hemde daha ucuz oyuncu alınırsa eyvallah hepsi ne tesekkür edelim yollayalım yok gidipde sandro gibi vurdumduymaz adam alırsak bank asya yolunda emin adımlarla koşarız mehmet yıldızı düşünün adam bi durdu sivasspor 2 .5 yıl düşmeme ye oynadı tam yerine adam bulduk derken oda gidiyor rıza hoca varsa sorun yok diyen arkadaşlarada katılmıyorum rıza hoca şöyle adam gibi 3 oyuncu anca buldu okadarını burdaki tüm üyelerde bulur transferde çok başarılı olduğunu sanmıyorum sandro kamenar borcan kerim cihan faty rada transferde hayal kırıklığımız oldu elde oynarsa groseçki eneramo navratil cerny murat kıvanç tuttu diyebiliriz ALLAH yardımcımız olsun eğer eneramonun yeri doldurulamazsa gerçekten işimiz çok zor olacak
|
|
|