Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 26.04.2012, 22:14   #59
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin?

Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan.. Benim vermis oldugum sadece bir örnekti!

Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs?

Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin.

Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta)
Ben sana kayserililer kötü mü dedim anlaşamazsın mı dedim. benim 40-50 tane kayserili arkadaşım var bunların en az 30 u çok iyi insanlardır. kayserili ayrı kayserispor taraftarı ayrı. bu ayrımı yapamıyorsan ben ne yapayım. atıyorum satdta bilmeden rakip tribündeki sövdüğün adamla normal hayatta canciğer oluyorsun. bizim için maç ayrı normal hayat ayrıdır ama işte burda o kadar ş..siz taraftarlar varki. adam 8-9 yaşındaki çocuğa sırf üzerinde sivasspor atkısı var diye tekme tokat dalıyor buna ne diyeceksin peki. onlar geliyor sivasta maçlarını izliyor hatta bütün koltukları kırıyor sonrada rahatça evlerine dönüyor. peki kayseri de yaşayan sivaslılara maçtan sonra evine rahatça dönebiliyor mu hayır kesinlikle kavga dövüş içinde gidiyor. tramvaya girip ana avrat söven mi dersin caddelerde kovalamalar mı dersin üstelik kadın kız aile ortamı bile dinlemiyor kanı bozuklar. İŞTE YİNE SÖYLÜYORUM BİZ HERKESİ KENDİMİZ GİBİ SANIYORUZ.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla