Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Alt 26.04.2012, 22:33   #10
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...
kardeşim sivassporumuzu en az bizim kadar düşünüyorsun valla helal olsun. herkes adına teşekkür ediyorum sana...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...