Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı
2 senedir söylüyorum yine söyleyecem rıza hocadan olmaz.....adam bir kondisyoner olabilir ama taktisyen asla ..anlamıyor işte oyunu okuyamıyor...
allah aşkına şu rada ve mendoca da ne buluyor..adamlar her zaman 18 de..hele o mendoca adam biraz utanır sıkılır ya.. madem oynatmayacan ne diye tutuyon ne diye 18 e alıyon ey rıza hoca al paf 2 çocukkta svinsin barii...adam yattığı yerden para kazanıyor.. sinir oluyom valla onu bizim takımda görünce..
çok komiksin rıza hoca.....rada yı neden oyuna aldın hala anlamış değilim allah aşkına biri bana bir mantılı bir şey söylesin ya...
rada ve mendoca yı klübede görünce çıldırıyom arkadaş...
bu iki .. bırakın 18e 32 ye girecek adam değiller...nasıl olduda bu sene rıza hoca bunları tuttu aklım mantığım almıyor.
|
Senin gibilere Ziya dogan bile fazla. Su takımı 2.lig takımı olmaktan kurtarıp ligin en zevk verici futbolunu oynatan Rıza Çalımbaydır. Türkiyede kaç takım 3 forvet oynuyor biz bazen 4 forvet oluyoz sahada.. Ama yok arkadas senin gibilere Ziya Dogan gibi 1 kaleci 5 defans 2 on libero oynatan sistem layık. Senin mantıgında ki adamın ne işi var güzel futbolla..
Maca gelince zor şartlar altında bu seviyeye gelmiş Sivassporun maçına İstanbulda bu kadar seyirci geliyorsa takımın maglubiyetine kimsenin laf söyleme hakkı yok. Ayrıca sahada yine Abdullah Yılmaz denen hakem müsfettesinin Sivasspor düşmanlıgını izledik. Geçmiş yıllardaki Denizli maçından itibaren her Sivasspor maçında hakem yapan hakemden (hamsi bölgesi hakemi) iyi niyet beklemek aptalca olurdu. Kendine yakışanı yaptı. Olsun gözlemciler bu rezil yönetime 8 puanı verirler.. Penaltı %90 hakemin vermeyecegi penaltıydı. Kırmızı kart ise tam bir facia faul verilmeyecek pozisyona 2. sarıyı verdi. Ayıptır günahtır. Israrla ithal hakem diyorum başka birşey demiyorum! Bu takım isterse bütün maçlarını kaybetsin bundan sonraki. Onlar kendine düşeni yaptı ama seyirci (asla taraftar olamadık) üzerine düşeni yapamıyor. İstabuldakiler çıkıp Sivaslıyım diye sagda solda konuşmayın. Elin lazından örnek alın. Sizin yerinizde olsam öldükten sonra cenazemide memlekete yollamam. Unutuyosanız memleketinizi hepten unutun!!!