Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hoca'nın Hakem İsyanı
Alt 28.04.2012, 23:43   #41
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hoca'nın Hakem İsyanı

Alıntı:
acizk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
karabük 2-1 SVS---> serkan çınar(trabzon bölgesi)
Svs 0-4 Eskişehir--->barış şişek (trabzon bölgesi)
kayseri 6-2 Svs---> aytekin durmaz( samsun bölgesi)
BJk 3-1 SVS --->Kuddusi Müftüoğlu (antalya-alanya Bölgesi)
Gs 2-1 svs --->Bülent Yıldırım (Kayseri Bölgesi)
ibb 1-1SVS --->Hüseyin Sabancı(İzmir Bölgesi)
İSTANBUL BBSK 4-2 SİVASSPOR--->(tarbzon bölgesi)

bunlar en barizi arkadaşlar. sezonun ilk maçı karabük maçında başladılar hala devam ediyorlar.hafta içi oynanacak maçta trübün liderleri ve sitemizin yetkililerini tepki pankartı yada farklı oluşumlara içinde organizasyonlara davet ediyorum yeter yeter koyun gibi durmayalım. sırf adımız şike sürecinde geçti diye katlettiler bizleri arkadaşlar. araporlar açıklandı ter temizi biz önce kendimizx iananalım sonra inandıralım

hangi maçtı hatırlamıyorum ama stada 4 tane siyah kartonu güç bela soktuk.(gs nin bir dünya karton soktuğunu unutmadan söyleyim) aklımız sıra hakem protesto edecektik. ama elimizde kartonlar kala kaldık. siteden organize olduğumuzu sanmıştık. ama yok bizden birşey olmaz. bu arada güzel yayınlamışsınız maçları. yönetimden ses getirecek açıklama istiyoruz. gerçektende bu maçlarda hakem faciaları yaşandı. birde rıza hocaya yüklenen arkadaşlara sesleniyorum şu maçlarda o hatalar olmasa bugün final gurbundaydık. bu takıma 3-4 takviye ile ligi sallar rıza hoca siz kafanızı takmayın. her maçta olabilecek hatalar olmuştur. en azından bu heyecanı yaşatıyor takım ve hoca.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla