Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Geçen burada bir arkadaşın yorumunda okumuştum..Abdullah Yılmaz Sivasta sevilmeyenen bir hakem olması ve idda edildiği gibi Sivas maçlarında Sivasspora haksızlık ettiğini hemen hemen her kardceşim dile getiriyor .Ama okuduğum yorumda Abdullah Yılmazla son 9 maçın istatistiği Sivasspor lehine görünüyor...''9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış''Eğer bu istatistik doğruysa bu hakeme neden kızılıyor anlamadım..
|
Dostum burda sen düzgün mesajlar yazıyosun diye cogu kez bursaspora ve ertugrul saglama sert yazılar yazmamış biri olarak söylüyorum ; eger maçları izlemeden istatislik üzerinden gelip neden laf söylüyosunuz gibi yorumlar yapacaksan git texas forumunda dolaş. Bu hakem bizi denizlide küme düşürecekti nerdeyse. Her maçında 10 kişi tamamlıyoruz maçı.
Ayrıca senin bursasporun uefayı garantileyince ligin son maçında oldugu gibi yatmaya devam ediyor. Olsun kimseye diyet borcumuz yok kendi ipimizi kendimiz çekecegiz hakemlere ragmen evimizde istanbul ve eskişehiri yenince hakkımız olan grup birinciligini alacagız. Önce evinin önündeki çöpleri bi süpür sonra çevreyle ugraş derim!
Bol yatışlar bursaspor!