Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.05.2012, 21:22   #39
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

EEEE Doğru söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlarmış Geçen Cumartesi burada maç sonu yaptığım yorumlardan dolayı beni eleştirenlere sesleniyorum.
1-Sivas Avrupa'ya gidemez bu kafayla dedim
2-Rıza Hocadan bundan başka bir başarı beklemek aptallıktır dedim.
3-Sivas Spor istikrarsız,tutarsız,taktik anlayışı olmayan,gelişi güzel top oynayan inişli,çıkışlı bir takım dedim.
4-İBBS bizi Sivas'tada yener göreceksiniz dedim.
Bana senin futbol anlayısına tüküreyim,git karpuz sergisine bak,kafan iyi galiba diye cevap yazdılar.Arkadaş sonuç ortada Ben Sivas'lıyım ve Sivas Sporluyum.Ama sizin gibi çakma değil,hayal perest hiç değil,gerçeklerden neden bu kadar kaçarsınız anlamam.Doğru birdir.İyi olanı ayakta alkışlar,önümüzü ilikler gereken saygıyı evallahlah gösteririz.Ama şimdi soruyorum o futbol dehalarına bu yenilgi SİZE KAPAK OLMUŞTUR HERHALDE.
Acilen yönetim olarak bir çare aramalı,bu hocayla,bu takımla bir yere gidemezsiniz,bırakın hakemi sen oyna,daha penaltı atamadın,hucuma çıkamadın,bilmiyorsan Belediyedeki forvetlere bak öğren Ben BELEDİYE'Yİ TEBRİK EDİYORUM. HELAL OLSUN ADAMLARA,AVRUPA ANALARININ SÜTÜ GİBİ HELAL
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...