02.05.2012, 21:35
|
|
|
Acemi Yiğido
40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı
Hakemin berbat yönetimini bir kenara koyup değerlendirirsek; gerçekleri daha rahat görmüş oluruz diye düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar,oyunu hep rakip takım yönlendirdi. Top ayaklarındayken, çoğunlukla ayağa etkli paslarla,oyunu kanatlara yayıp, her defasında etkili ataklar geliştirdiler. Zaten baktığımız zaman stoperleri dışında bütün oyuncuları teknik,adam eksilten ve ayağa pas oyununu iyi uygulayan bir takım İ.bb. Bu maçta da bizim takım top ayağındayken çok ürkek, ayağa pası genelde olduğu gibi yine hiç uygulayamadığından, geriden gelişigüzel ve anlamsızca ileriye top şişirirerek rakibe topu hediye ederek,rakibin ekmeğine yağ sürmüş oldu. Objektif bir gözle bakarsak; rakip, oyuncu kalitesi olarak bizim takımdan çok çok daha kaliteli ve teknik bir takım. Takımımızın defans ve ön libero pozisyondaki oyuncuların hiçbiri ilk 5'girmek için yeterli değil. Buna rağmen hakemlerin inanılmaz hataları olmasaydı. İlk 4'e girecektik. Uzun lafın kısası; 18-20 kişilik kadro kalitemiz ve aldığımız puanlarla başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bundan dolayı; Rıza hocamızı tebrik ediyorum. İnşallah yönetim yeni sezonda beleş değilde, iyi futbolcular için kesenin ağzını açar; ve hocamızda iyi ve teknik oyuncuları takımımıza kazandırır.
|
POLYANACILIK DİYE BUNA DERLER.ÇOK GÜLDÜRDÜM BENİ ALLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN BİRADERİM.
|
|
|