Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: PFDK KARARLARI!!1
Alt 09.05.2012, 22:46   #67
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: PFDK KARARLARI!!1

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forumdaki kişilere (bensem bana) takılmaya gerek yok.
Yukarıdaki resim 1.Etik Kurulu raporu.En ufak bir harf bile değiştirmeden ekledim..Buna yorum getirmen gerekli..
sen 1.etik kurulu raporunu savunuyorsun ve ona inanıyorsun..ben de diğerini savunuyorum ve ona inanıyorum, buna inanınca neden yanlış oluyor? sorun şu: sanki bu kadar söylenilenleri hep biz yapmışız... sizlerin ısrarla illa bir kötü sonuç aramaları veya beklemeleri... bir gün de çıkıp bu takım hakkında iyi şeyler konuşun insaf ya...artık sizlerin birkaç arkadaş da dahil art niyetli olduğunu düşünmeye başladım...ts nin bizden büyük olduğunu falan sen kabul edebilirsin ama ben kabul etmiyorum; hele ki her yerde çıkıp saçma sapan çocukça konuşan ve neredeyse ağlamadığı kaldığı bir başkanları olan bir takım bizden asla büyük olamaz...