Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 11.05.2012, 12:41   #63
eyupk
Usta Yiğido
 
eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.04.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 2.315
Thanks: 7.168
809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stad kapasitesi hakkındaki tepkimizi milletvekilimiz Malik Ecder Özdemir'e Twitter'dan ilettim. Bana yazdıklarını buraya yazıyorum. Yorum size kalmış Yiğidolar.

Uzun zamandır ekibimle birlikte bu işin üzerinde çalışıyoruz. Ama ne halktan ne de iktidar vekillerinden gerekli desteği alamadık.
Sonunda en azından yapılsın diye çaba harcamaya başladık. Çabalarımız sonucu genel proje büyütüldü ama stad 25.000 kaldı.
Bazı insanlar internette beni de eleştiriyor birşey yapmadım diye bu çabaları göremiyorlar ne yazık ki. Ama taraftar ne yaptı? internette örgütlenmek dışında, stadta bir pankart açılmadı,yürüyüş yapılmadı. Sonra da beni eleştiyorlar.
Ne dersek diyelim arkadaşlar, suç kesinlikle bizde, Malik Ecder Özdemir çok güzel özetlemiş konuyu. İnternette örgütlenmekten başka ne yaptık, statta pankart bile açmadık, yürüyüş bile yapmadık. Artık onu bunu bırakalım, suçu kendimizde arıyalım.
__________________
"MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR" (MECNUN ODYAKMAZ)
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla