Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 7 - 8 Takviye Yapacağız
Alt 14.05.2012, 01:01   #28
bulentt07
Yiğido
 
bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.05.2011
Mesajlar: 293
Thanks: 160
98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 7 - 8 Takviye Yapacağız

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Istanbul Belediye´yi alt edemezsen eski takimin Eskisehir´e boyun egersen sekizincilik tabiki senin icin basari sayilir.Birde türübündeki seyirci sayisina bak bu seyirci neden asiri kan kaybetti Sivasspor seyircisi bu takima neden küstü birde ona aciklik getirirsen,herkes aydinlanacak.Bu takim kil payi sampiyonluklari kacirdi ,sen lig sekizinciligini basari görüyorsun.Önemli olan hemserimizsin ya susalim ve büyük bir sabirla bu takimin basarilarini bekliyelim.Bu yil ligi 8. bitirmis olabiliriz,futbol namina stadyuma gelen seyirciye yada televizyonlari basinda maci izleyenlere ne verdi Riza hoca bu takim?Devamli hakemleri gündeme getirdin durdun.Adamin uykusunu getiren bir futboldan baska bu seyirciye ne verdin?Riza hoca.
Bu yorumu yaparken Rıza hocanın öncesını unutmussunuz.2 sezon son dk kümede kaldık.Oynumuz uykunuzu getırmısse Lıgde Neredeyse Tüm maclarımız enaz ıkı golle bıttı cogu ust oldu.Sayısız gol pozısyonuna gırdık tum otorıteler lıgdekı en zevklı maclar sivas macları derken Sizin yorumunuz bana pek tarafsız gelmedı.Rıza hocaya karsı oldugunuz bellı.Rıza hocaya guvenım tamdır.Seneye eksıklıklerı tamamlayıp cok daha ıyı yerlere gelecez ınsallah.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...