Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TRANSFER 2012
Alt 14.05.2012, 22:26   #49
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TRANSFER 2012

Bugün benim de bazı duyumlarım oldu;Samsunspordan bazı oyuncularla görüşme yapılmış diyorlar..Orta saha oyuncusu olduğu söyleniyor..Hoca sağ bek yerli olacak diyor ve anlaşılmış;acaba bu oyuncu Samsun'dan Adem olabilir mi?Orta saha için de Murat Yıldırım mı acaba ?Manisa'dan da 2-3 oyuncu ile görüşülmüş diyorlar..Ben bir tanesi Mehmet Güven olabilir diye düşündüm,diğeri Yiğit mi acaba?Nizamettin'in Ordu ile anlaştığı söylendi;ama bu bir şaşırtma mı acaba?Sivasspor'un Nizamettin ile ilgilendiğini daha önce duymuştum..Ama basında POrdu ile anlaştığı haberleri çıktı..Hoca Mısır dan da oyuncu arıyormuş;bu forvet olacak herhalde..Orta saha içinde Enaramo nun Tunus'dan arkadaşı Darragi nin sözleşmesi biti diyorlar keşke bu oyuncu fedakarlık yapılıp alınabilse...Hoca 1 tane yerli 2 tane yabancı forvet istediğini söyledi..Bunlardan biri belki de Rmanya'da kiralık oynayan Brezilyalı oyuncu olabilir mi acaba?2 hafta içinde hoca transferler bitebilir dedi..Çünkü hala antrenörler yurt dışında oyuncu izliyorlarmış..Önümüzdeki günler transfer bizim için çok hareketli geçecek anlaşılan...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...